- Nya ponnyer!! Och massa annat -

Nu är de nya Jorvikiska ponnyerna här! De nya ponnyerna tar över Jorvik med storm, man ser dem överallt.
 
Bild från Starstable:s hemsida.
 
Personligen så ÄLSKAR jag dessa fluffiga, tjocka och bedårande små krutkulor och är sååå glad att dem både är så billiga (350 sc) och att de nu är lika snabba som alla andra hästar på Jorvik. Ponnyerna kommer i tre olika variationer, varav en vi röstade fram tillsammans på Star Stable Live. Jag kommer dock vänta med att köpa en då färgerna inte riktigt tilltalade mig.
 
Happy horse week och hoppglada hästar!! Denna vecka så återställs alla hästars humör till topp och vi får även en veckas gratis stallhjälp. Nu kan man även hoppa från början utav spelet och behöver inte vara Starrider, ganska bra för de med alternativa konton (jag). 
 
 
Man kan även hoppa på platser som man inte kunnat hoppa på tidigare! 
 
Hästmarknaden hålls öppen i Västkobbens fiskeby och midsommarfirandet stannar i en vecka till :)
 
 

- Sommarlov i Lowball-stallet :D -

Ja du hörde rätt, det är nu officiellt sommarlov hos familjen Lowball. Men detta betyder inte att alla mina sju sjönheter åker iväg, nepp en liten krabat stannar hemma. Och eftersom att sommaren är ett perfekt tillfälle till att slölevla så blir detta Sune! (Bloggportalen strular med bilderna, hoppas att det löser sig till på onsdag)

Midsommar!!

Glad midsommar :)
 
Nu har midsommarfirandet kommit till Jorvik och till allas förtjusning (inklusive min) så är firandet uppdaterat. Detta året hålls midsommarspektaklet vid Jaspers fd gård mellan Moorland och Fort Pinta. Detta år bjuds vi på fiskedam, drömmtält, picknick, krans dekorerande, dans, uppträndanden, mat och den storslagna midsommar brasan.
 
 Bild från sso:s hemsida
 
Det har även släppts två nya värdekoder: RAINBOWMANE och RAINBOWTAIL. De ger dig fina rosetter till din lilla pålle!

- Sun King -

Sune
 
              En ny häst har hittat till Lowball familjen och ja, som "traditionen" lyder kommer nu fakta om honom!
 
Namn: Sun King
Tilltalsnamn: Sune
Ålder: Född 1 Januari 2011
Ras: Connemaraponny
Mankhöjd: 143 cm
Färg: Flugskimmel.
 
Sune var framavlad för att bli den "perfekta Connemaran" den läromästaren som hoppar allt och vinner alla tävlingar som man ställer upp i. Detta är inte Sune. I själva verket är han en mycket klumpig ponny som gärna halkar eller river ned saker. Han älskar att stila inför ston men oftast slutar det bara i katastrof. Han är en ganska nervig ponny. Han tittar på allt och skyggar för minsta lilla löv.
 
När stuteriet märkte att han var motsatsen till det dom hade förväntat sig så tänkte de skicka honom till slakt direkt men gick för säkerhetsskull ut med en Jlocket (de jorvikiska "blocket") annons. Jag letade efter en klubbhäst till klubben jag är medlem i och såg Sune, jag var såld från början.