- På tur i Lowballstallet del 1 -

Jag har påbörjat ett nytt projekt! Jag ska nu under x antal veckor visa er runt i stallet känt som Lowballstallet. Hoppas att ni ska gilla detta projekt.  Vi börjar med den aningens avskilda boxen närmast spolspiltan. 
 
 Santos
 
Här hittar vi den 17 åriga valacken Silverangel (född 01), Santos, efter den arabiska hingsten Spirit of Jorvik och det jorvikiskavarmblods stoet Ängel. Detta blev en så perfekt kombo så att en Starbreed skapades. Men vid första anblick verkade Santos som en vanlig blandras. Santos är inte som andra Starbreeds, han har nämligen bara levt sitt första liv änsålänge. 
 
Santos färg är härligt chokladbrun med små silvriga stänk. Han har fyra vita strumpor men eftersom att han gärna smutsar ner sig så ser de ofta väldigt gråa ut. Det är också därför som han har boxen närmast spolspiltan.. 
 
När jag precis anlänt till Jorvik var Santos den enda hästen jag red på ett bra tag så därför rids han inte så ofta nu för tiden. Men om det vankas huvuduppdrag behöver jag hanns glada lynne och starka kropp.
 

- BOMBEN -

Meteor
 
Heej! Nu är jag tillbaka från min lilla semester och ni har inte märkt att jag varit borta? Magiskt. Jag börjar skolan på Onsdag och det kommer mer krav på mitt pluggande men jag kommer försöka uppdatera här varje söndag. Om ni vill se mer av mig så uppdateras min instastory nästan varje dag, och det kommer ett nytt ig inlägg varje Onsdag. Det kommer en ny Youtube video första lördagen varje månad.
 
Medans jag var borta så kom den nya StarStable Magazine tidningen ut och medföljande en värdekod. 
 
CREATIVITY2018 ger dig en fin tröja! 
 
Förra gången som molnriket var här så gjorde jag ett "outfitstips" inlägg med en outfit för en lifetime gåva och jag tänker göra samma nu med 1up - tröjan
 
Meteor
 
Till ryttaren: 
 
Huvudbonad: Smilande beanie 
Tröja: 1up-T-Shirt
Handskar: Inga
Byxor: Svarta Jeans 
Skor: Vita Ridstövlar
 
Till hästen (ponnyn):
 
Träns: Lila Skymmningsträns
Shabrak: Terrängridarfilt för juiorer
Sadel: Svart sportsadel
Tränsaccesoar: Hjärtaccesoar
Svansaccesoar: Ingen
Benlindor: Inga
 
Om du undrar vart någonting kommer ifrån så är StarStable database en bra sida ^^
 
Ha det så bra så ses vi på Söndag!
 

- Bockponny -

Ja Meteor som Elin köpte till mig i Måndags är en riktig liten bockis! Han bockar så fort han får chansen och oftast medans någon står och tittar på, därav de många bilderna. Befolkingen runt om på Jorvik tycker att det ser så lustigt ut med en liten småfet rufsig ponny i luften med mig klamrandes fast i manen. Undrar varför?..
 
 Tagen utav Eremiten som var ute och vaktade vildhästarna..
 
 
Meteor fick en kompis ^^, tagen utav Andy som var påväg hem till sin farmor..
 
 
Och ett foto av Rania (och Dellingr)..
 
Men han är en väldigt duktig ponny...ibland...
 
 Foto av Marley
 
 
Foto av Kora 
 
 
 

- Prideparad -

 
Hej alla!
Jag har varit väldigt inaktiv eftersom att blogg.se har tramsat. Men idag har jag iallafall varit med på en Prideparad på AirStar.
 
Den hölls utav instagramkontot @outfitssso! Liten S/O till dem heh. Det var en superbra parad, kan verkligen rekommendera att vara med på deras olika parader.
 
 
 
Snart så kommer det ett inlägg om den nya hästen (ponnyn) som ni får en liten sneak peak på i första bilden.