Godmorgon antar jag...

Igår hade vi i LHL ett foto event! Jag, Kakan, Ari, Shelly och Mandel satt på skupe och flummade ;).
Här får ni se några av bilderna jag tog:
 
 
Sen på kvällen satt jag på skupe igen med Kaka, Ari och Shelly. Mycket mysig klubb. Jag älskar er hökar! (Om ni ser detta).

Spirit

Namn: Spirit
Namn betydelse: Spirit metyder på svenska "ande", om ni har sett filmen "Spirit hästen från vildmarken" som släpptes 2002 eller netflix serien "Spirit riding free" eller bara har sett honom i spelet vet ni vem han är. 
Ålder: Född 2002 (15 år fast verkar MYCKET yngre)
 
Spirit är i grund och botten en vildhäst och vill verkligen inte ha någon form av utrustning på sig! Det är knappt som han tillåter mig att sitta upp på honom. Men när man väl har lärt känna honom så är han en vän för livet. Han är ingen nybörjarhäst och kräver en ryttare som klarar hans alla upptåg. 

Fantastiskt!

OBS! Jag gör inte detta inlägg för att skryta på något sätt :)
 
Tänk att vi fick 300 starcoins i dagens lucka i julkalendern. Jag som inte kan köpa starcoins blev väldigt glad för detta, innan hade jag 625 starcoins och med denna kod fick jag nu 925! Nu kan jag köpa en tävlingshäst jag vet dock inte vilken...
 
Jag har också fått en egen (!) speldator i julklapp och är överlycklig! Nu kommer jag aldrig (tror jag) tjata om något igen^^
 
Det var allt för idag på Torsdag kan jag spela igen!

Då vs nu

Minns ni hur Mistfall såg ut innan när man klättrade upp på kanten och kikade in? Det gör jag, det var inte alls den där fina, gröna och lummiga skogen som vi ser idag utan liknade Firgrove skogarna mer. Lite såhär:
Denna bilden tog jag i Septemper/Oktober och det är otroligt hur snabbt spelet har utvecklats.
 
Innan kunde man i princip traska upp på kanten men där tog det stopp. Det var en osynlig vägg som man inte kunde komma igenom. Jag har även hört på en utav Haley Rainstorms videor att hon och några av hennes vänner en dag bara hade gått rätt in i dåvarande Firfall, alltså att det inte var någon osynlig vägg.
 
Numera ser det ut såhär. Och nej jag tänker inte lägga in en spoiler varning i detta inlägg för alla har redan sett Mistfall nu (tror jag).
 
Det var allt jag hade för idag!