HYPE!!!!!

Ser ni vad fint det har blivit vid ingången vid Mistfall?! Super duper hypad nu cx. Jag och Elise var där och tittade och jag dör vad fint det var! Det stod karantänsvakt över huvudet på snubben vid ingången som såg ut som en ged människa. Mistfall är alltså i karantän. Det betyder att det finns någonting där inne som kan smitta (?????). 
Det stod även skyltar vid ingången men jag har glömt vad som stod på dom. Om man gick förnära blev karantänsvakten arg och sa något i stil med att området är farligt och inte får bestigas. HYPE!!!!
 

Angel Blood

Angel Blood
 Namn i spelet: Angel Blood
Smeknamn: Myran
Namn betydelse: Angel blood blir på svenska ängla blod och det syftar på att hon är snäll som en ängel.
Jag har alltid velat döpa en nordsvensk till Myran så nu fick det bli så.
Ålder: Född år 2000
 
Myran är det snällaste man kan tänka sig. Hon låter en vicka på hennes öron, sätta på henne fula outfits och hon gör inte en fluga förnär. Även hästrädda människor vågar rida och klappa på Myran och även i stressade situationer håller denna ängel sig lugn. Man kan helt enkelt säga att det är en ängels blod som rinner i hennes ådror.

Jaha?

Jag skrev i ett tidigare inlägg om en bugg med klubbnamnen och sa då att jag trodde att siffrorna visade vilka namn klubbägaren hade valt till klubben. Jag märkte nu att det är samma siffror på alla buggade klubbnamn!
Mycket konstigt ;).
Jag har även fått Mistfall_name som upptäckt plats i gallerian nu :D.
 
 
Annars så har jag nu 5 konton igång och de är:
 
Vivienne Cooler, Vivienne använder jag för att få alla värva en vän sakerna till mitt main konto. Server: Marsmallow clouds.
 
Paula Icecamp, Paula 2.0 använder jag för att kunna träffa personer på servern Air star. Server: Air star.
 
Diana Cooling, Diana är mitt "experiment" konto där jag ska se hur långt man kan komma i spelet på bara gratis grejor. Server: Ice cream jungle.
 
Paula Lowball, Paula är mitt main konto. Server: Icy volcano.
 
Chantal Sapphirerain, Chantal använder jag för att få värva en vän sakerna på Paula Icecamp. Server: Ice cream jungle.