HYPE!!!!!

Ser ni vad fint det har blivit vid ingången vid Mistfall?! Super duper hypad nu cx. Jag och Elise var där och tittade och jag dör vad fint det var! Det stod karantänsvakt över huvudet på snubben vid ingången som såg ut som en ged människa. Mistfall är alltså i karantän. Det betyder att det finns någonting där inne som kan smitta (?????). 
Det stod även skyltar vid ingången men jag har glömt vad som stod på dom. Om man gick förnära blev karantänsvakten arg och sa något i stil med att området är farligt och inte får bestigas. HYPE!!!!
 

Jaha?

Jag skrev i ett tidigare inlägg om en bugg med klubbnamnen och sa då att jag trodde att siffrorna visade vilka namn klubbägaren hade valt till klubben. Jag märkte nu att det är samma siffror på alla buggade klubbnamn!
Mycket konstigt ;).
Jag har även fått Mistfall_name som upptäckt plats i gallerian nu :D.
 
 
Annars så har jag nu 5 konton igång och de är:
 
Vivienne Cooler, Vivienne använder jag för att få alla värva en vän sakerna till mitt main konto. Server: Marsmallow clouds.
 
Paula Icecamp, Paula 2.0 använder jag för att kunna träffa personer på servern Air star. Server: Air star.
 
Diana Cooling, Diana är mitt "experiment" konto där jag ska se hur långt man kan komma i spelet på bara gratis grejor. Server: Ice cream jungle.
 
Paula Lowball, Paula är mitt main konto. Server: Icy volcano.
 
Chantal Sapphirerain, Chantal använder jag för att få värva en vän sakerna på Paula Icecamp. Server: Ice cream jungle.
 
 
 

*.*

Ledsen att jag inte har skrivit så mycket här på bloggen på den senaste tiden.
Iallafall, visst var det en rolig uppdatering idag! Jag blev positivt överraskad! Super snyggt gjort! Tummen upp till sso teamet.
Jag har ju inte riktigt någon nytta av detta förutom att jag kan ta snygga bilder men jag förstår verkligen att det uppskattas av folk som gör serier (cred till Haley Rainstorm för hennes serie "Onyx" alla som inte tittar på den gå in och sök på Onyx på Youtube).

Det börjar hända riktigt mycket vid Mistfall nu ser man spännande!
Bilden är tagen från Therese Fishgirls instagram ^^